Over ons

Juist omdat we auto’s van alle merken en typen repareren en onderhouden zijn we allround. Omdat we zijn gespecialiseerd in storingsdiagnose, hebben we een groot magazijn met slimme oplossingen en vakkennis waardoor wij op bijna elk autotechnisch probleem een oplossing weten. Mede door de hechte samenwerking met onze leveranciers met wie wij online zijn verbonden kunnen wij snel over de juiste onderdelen beschikken.

Natuurlijk krijgt u duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden aan uw auto. Wij beschikken over speciale meetapparatuur, de nodige opleidingen, een eigen digitale bibliotheek met alle autogegevens en ervaring zodat wij uw auto met de nodige zorg kunnen repareren.

Wij repareren en onderhouden alle merken en type personen auto’s van alle bouwjaren. Voor voertuigen met grijskenteken en voertuigen met afwijkende afmetingen informeert u het beste eerst naar de mogelijkheden. Indien nodig kunnen wij diverse onderdelen repareren en indien nodig ultrasoon reinigen om zo het vervangen van dure onderdelen eventueel te voorkomen. Het vervangen van onderdelen doen wij alleen als uit metingen blijkt dat het onderdel defect is, het vervangen op basis van vermoedens doen wij niet.

We proberen een goede verhouding te creeeren tussen prijs en kwaliteit.
Als er extra kosten bij een beurt of apk uit voort komen dan bellen we altijd, en maken een kostenplaatje.